AMU Vest
Error loading MacroEngine script (file: KursusContentIcon.cshtml)

Service

Service

Almen fødevarehygiejne

Periode
Sted
info
Tilmeld
02.01.18 - 04.01.18
Kl. 08.00-15.24
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
InfoLuk Tilmeld
INFO
Beskrivelse Almen fødevarehygiejne
Tilmeldingsfrist 2. januar 2018
Varighed 3,0 dage
Undervisningstid 08.00-15.24
Kontaktperson Kundeservice
Telefonnr. 79140322
E-mail inst@amu-vest.dk
Kviknummer 561413546636
Aktivitetskode 4581818001
Deltagerpris kr.324,00
Pris for ledige kr.1.904,00
Pris for højtuddannede kr.1.904,00
Minimum antal deltagere 8
Print

Undervisningssted

AMU-Vest, Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø

Almen fødevarehygiejne

Info

Kursusnr.: 45818
Varighed: 3,0
Pris: kr. 324,00

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af fødevarer til salg.

Formål

Deltagerne kan arbejde efter gældende regler og lovgivning om fødevarehygiejne. Deltageren kan anvende principper om egenkontrol og risikoanalyse samt påpege kritiske punkter. Deltagerne kan anvende viden om mikroorganismers til at hæmme mikroorganismers udvikling samt efterleve principperne for god personlig hygiejne og produktionshygiejne.

Indhold

Der lægges særligt vægt på, at deltagerne kan anvende de overordnede principper om egenkontrol ved produktion, opbevaring og salg af mad, herunder de relevante branchekoder. Deltagerne kan anvende principperne i risikoanalyse, påpege kritiske punkter og fastlægge systematiske overvågningsprocedurer, ligesom de kan udføre egenkontrol i en aktuel produktion. Deltagerne kender til mikroorganismers forekomst, vækst og udbredelse i fødevarer og kan anvende denne viden til at hæmme mikroorganismers udvikling i det praktiske arbejde med fremstilling, opbevaring og salg af fødevarer. Deltagerne kender de mest almindelige fødevarebårne sygdomme, deres årsag og udbredelse samt sammenhængen mellem udbrud og produktionsovervågning. Deltagerne kender gældende lovgivning om fremstilling, opbevaring, opvarmnings-, varmholdnings- og nedkølingsfasen og salg af fødevarer. Deltagerne kan efterleve principperne for god personlig hygiejne og produktionshygiejne og kender betydningen heraf ved håndteringen af fødevarer. Deltagerne kender til fødevareregionernes funktion ved tilsyn og godkendelse af virksomheder samt ved offentliggørelse af kontrolresultater.

14.05.18 - 16.05.18
Kl. 08.00-15.24
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
InfoLuk Tilmeld
25.06.18 - 27.06.18
Kl. 08.00-15.24
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
InfoLuk Tilmeld
Periode:
02.01.18 - 04.01.18
Sted:
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø
Info Tilmeld
Info
Beskrivelse

Almen fødevarehygiejne

Tilmeldingsfrist

2. januar 2018

Varighed

3,0 dage

Undervisningstid

08.00-15.24

Kontaktperson

Kundeservice

Telefonnr.

79140322

E-mail

inst@amu-vest.dk

Kviknummer

561413546636

Aktivitetskode

4581818001

Deltagerpris

kr.324,00

Pris for ledige

kr.1.904,00

Pris for højtuddannede

kr.1.904,00

Minimum antal deltagere

8


Undervisningssted

AMU-Vest, Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø

Almen fødevarehygiejne

Info

Kursusnr.: 45818
Varighed: 3,0
Pris: kr. 324,00

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af fødevarer til salg.

Formål

Deltagerne kan arbejde efter gældende regler og lovgivning om fødevarehygiejne. Deltageren kan anvende principper om egenkontrol og risikoanalyse samt påpege kritiske punkter. Deltagerne kan anvende viden om mikroorganismers til at hæmme mikroorganismers udvikling samt efterleve principperne for god personlig hygiejne og produktionshygiejne.

Indhold

Der lægges særligt vægt på, at deltagerne kan anvende de overordnede principper om egenkontrol ved produktion, opbevaring og salg af mad, herunder de relevante branchekoder. Deltagerne kan anvende principperne i risikoanalyse, påpege kritiske punkter og fastlægge systematiske overvågningsprocedurer, ligesom de kan udføre egenkontrol i en aktuel produktion. Deltagerne kender til mikroorganismers forekomst, vækst og udbredelse i fødevarer og kan anvende denne viden til at hæmme mikroorganismers udvikling i det praktiske arbejde med fremstilling, opbevaring og salg af fødevarer. Deltagerne kender de mest almindelige fødevarebårne sygdomme, deres årsag og udbredelse samt sammenhængen mellem udbrud og produktionsovervågning. Deltagerne kender gældende lovgivning om fremstilling, opbevaring, opvarmnings-, varmholdnings- og nedkølingsfasen og salg af fødevarer. Deltagerne kan efterleve principperne for god personlig hygiejne og produktionshygiejne og kender betydningen heraf ved håndteringen af fødevarer. Deltagerne kender til fødevareregionernes funktion ved tilsyn og godkendelse af virksomheder samt ved offentliggørelse af kontrolresultater.

Periode:
14.05.18 - 16.05.18
Sted:
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø
Info Tilmeld
Periode:
25.06.18 - 27.06.18
Sted:
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø
Info Tilmeld

Almen fødevarehygiejne

Periode
Sted
info
Tilmeld
02.01.18 - 04.01.18
Kl. 08.00-15.24
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
InfoLuk Tilmeld
INFO
Beskrivelse Almen fødevarehygiejne
Tilmeldingsfrist 2. januar 2018
Varighed 3,0 dage
Undervisningstid 08.00-15.24
Kontaktperson Kundeservice
Telefonnr. 79140322
E-mail inst@amu-vest.dk
Kviknummer 561413546636
Aktivitetskode 4581818001
Deltagerpris kr.324,00
Pris for ledige kr.1.904,00
Pris for højtuddannede kr.1.904,00
Minimum antal deltagere 8
Print

Undervisningssted

AMU-Vest, Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø

Almen fødevarehygiejne

Info

Kursusnr.: 45818
Varighed: 3,0
Pris: kr. 324,00

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af fødevarer til salg.

Formål

Deltagerne kan arbejde efter gældende regler og lovgivning om fødevarehygiejne. Deltageren kan anvende principper om egenkontrol og risikoanalyse samt påpege kritiske punkter. Deltagerne kan anvende viden om mikroorganismers til at hæmme mikroorganismers udvikling samt efterleve principperne for god personlig hygiejne og produktionshygiejne.

Indhold

Der lægges særligt vægt på, at deltagerne kan anvende de overordnede principper om egenkontrol ved produktion, opbevaring og salg af mad, herunder de relevante branchekoder. Deltagerne kan anvende principperne i risikoanalyse, påpege kritiske punkter og fastlægge systematiske overvågningsprocedurer, ligesom de kan udføre egenkontrol i en aktuel produktion. Deltagerne kender til mikroorganismers forekomst, vækst og udbredelse i fødevarer og kan anvende denne viden til at hæmme mikroorganismers udvikling i det praktiske arbejde med fremstilling, opbevaring og salg af fødevarer. Deltagerne kender de mest almindelige fødevarebårne sygdomme, deres årsag og udbredelse samt sammenhængen mellem udbrud og produktionsovervågning. Deltagerne kender gældende lovgivning om fremstilling, opbevaring, opvarmnings-, varmholdnings- og nedkølingsfasen og salg af fødevarer. Deltagerne kan efterleve principperne for god personlig hygiejne og produktionshygiejne og kender betydningen heraf ved håndteringen af fødevarer. Deltagerne kender til fødevareregionernes funktion ved tilsyn og godkendelse af virksomheder samt ved offentliggørelse af kontrolresultater.

14.05.18 - 16.05.18
Kl. 08.00-15.24
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
InfoLuk Tilmeld
25.06.18 - 27.06.18
Kl. 08.00-15.24
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
6705 Esbjerg Ø
InfoLuk Tilmeld
Periode:
02.01.18 - 04.01.18
Sted:
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø
Info Tilmeld
Info
Beskrivelse

Almen fødevarehygiejne

Tilmeldingsfrist

2. januar 2018

Varighed

3,0 dage

Undervisningstid

08.00-15.24

Kontaktperson

Kundeservice

Telefonnr.

79140322

E-mail

inst@amu-vest.dk

Kviknummer

561413546636

Aktivitetskode

4581818001

Deltagerpris

kr.324,00

Pris for ledige

kr.1.904,00

Pris for højtuddannede

kr.1.904,00

Minimum antal deltagere

8


Undervisningssted

AMU-Vest, Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø

Almen fødevarehygiejne

Info

Kursusnr.: 45818
Varighed: 3,0
Pris: kr. 324,00

Målgruppe

Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af fødevarer til salg.

Formål

Deltagerne kan arbejde efter gældende regler og lovgivning om fødevarehygiejne. Deltageren kan anvende principper om egenkontrol og risikoanalyse samt påpege kritiske punkter. Deltagerne kan anvende viden om mikroorganismers til at hæmme mikroorganismers udvikling samt efterleve principperne for god personlig hygiejne og produktionshygiejne.

Indhold

Der lægges særligt vægt på, at deltagerne kan anvende de overordnede principper om egenkontrol ved produktion, opbevaring og salg af mad, herunder de relevante branchekoder. Deltagerne kan anvende principperne i risikoanalyse, påpege kritiske punkter og fastlægge systematiske overvågningsprocedurer, ligesom de kan udføre egenkontrol i en aktuel produktion. Deltagerne kender til mikroorganismers forekomst, vækst og udbredelse i fødevarer og kan anvende denne viden til at hæmme mikroorganismers udvikling i det praktiske arbejde med fremstilling, opbevaring og salg af fødevarer. Deltagerne kender de mest almindelige fødevarebårne sygdomme, deres årsag og udbredelse samt sammenhængen mellem udbrud og produktionsovervågning. Deltagerne kender gældende lovgivning om fremstilling, opbevaring, opvarmnings-, varmholdnings- og nedkølingsfasen og salg af fødevarer. Deltagerne kan efterleve principperne for god personlig hygiejne og produktionshygiejne og kender betydningen heraf ved håndteringen af fødevarer. Deltagerne kender til fødevareregionernes funktion ved tilsyn og godkendelse af virksomheder samt ved offentliggørelse af kontrolresultater.

Periode:
14.05.18 - 16.05.18
Sted:
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø
Info Tilmeld
Periode:
25.06.18 - 27.06.18
Sted:
AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306, 6705 Esbjerg Ø
Info Tilmeld
Kontakt os

Telefon: 79 14 03 22


AMU-Vest
Spangsbjerg Møllevej 304-306
Email: inst@amu-vest.dk 
CVR: 20874651
6705 Esbjerg Ø