Håndtering af PC, data og E-mail

Tag et IT kursus hos AMU-Vest

Det er vigtigt at have kundskaberne i orden! 
Du kan igennem kurser hos AMU Vest få et solidt kendskab til håndtering af din computer.
 
Finpuds dit 10-fingersystem, lær om brug af pc og e-mail til jobbrug, få styr på informationssøgning, database og styresystemer og meget mere. Hos AMU Vest bliver du godt klædt på til en digitaliseret jobverden.
 
 

Læs mere om kurserne nedenfor.

Anvend informationer fra internettet til jobbrug
Efter uddannelsen kan du udvælge pålidelige og lovlige materialer fra internettet og har viden om loven om ophavsret, og hvilket mulighedsrum det giver i forhold til udvælgelse og anvendelse af materialer.

Brug af pc på arbejdspladsen
Efter endt kursus kan du i dit daglige arbejde anvende en pc koblet på virksomhedens netværk, og kan i den forbindelse anvende installeret styresystem, anvende mus og tastatur, logge på netværket, lagre og hente data fra henholdsvis lokale- som fra netværksdrev, samt anvende et installeret antivirusprogram.

E-mail til jobbrug
Efter uddannelsen kan du sende og modtage mail, vedhæfte filer og strukturere og arkivere e-mails. Desuden kan du arbejde med en elektronisk kalender og kontaktpersoner.

Håndtering af data i virksomhedens it-systemer
Efter endt kursus kan du i forbindelse med anvendelse af virksomhedens it-system anvende gængse metoder til håndtering, indsamling, overføring og registrering af data, og kan beskrive virksomhedens overordnede dataflow. Du kan endvidere håndtere data efter gældende regler og lovgivning og kender betydningen/konsekvensen af at anvende gyldige/ugyldige data.

Informationssøgning på internettet til jobbrug
Efter uddannelsen kan du arbejde med oprettelse af hensigtsmæssige og rationelle søgekriterier. Desuden opnår du forståelse og indsigt i internettets aktualitet og centrale betydning som informationskilde. 

Jobrelateret brug af styresystemer på pc
Efter endt kursus har du kendskab til et programs brugerflade og anvendelsesmuligheder. Du kan gemme, flytte, slette, kopiere og genfinde filer, f.eks. dokumenter samt oprette mapper. Deltageren kender forskellige program- og filtyper. 

Oprettelse af database til jobbrug
Efter endt kursus kan du til udførelse af sin jobfunktion og på baggrund af virksomhedens behov oprette en enkel relationsdatabase, f.eks. til styring af varer eller kundeoplysninger. Deltageren kan oprette tabeller og lave forespørgsler. Du kan forstå simpel databaseteori for at kunne oprette databasen hensigtsmæssigt.

Tastaturbetjening ved brug af 10-fingersystem
Efter uddannelsen kan du anvende tastaturet effektivt og rationelt, benytte genvejstaster og med høj hastighed indtaste tekster med en lav fejlprocent. Du får derudover kendskab til indretning af en ergonomisk arbejdsplads.


Kurser
4 kurser er skjult - tryk her for at vise dem