Lager og logistik

Vi sikrer effektive arbejdsgange inden for lager og logistik

På mange arbejdspladser lægges flere og flere af kompetencerne ud til de operative medarbejdere.

Der er derfor brug for fleksible medarbejdere, der behersker mange arbejdsfunktioner, så opgaverne kan løses optimalt og mest effektivt.

Hos AMU-Vest udbyder vi et fuldt kursusprogram med fokus på at optimere lagerarbejdet og give dig nye jobmuligheder. Vi kan dermed servicere både den erfarne lager- og logistikarbejder samt personer uden professionel erfaring. Med et AMU-kursus inden for lager og logistik får du styr på alle lagerarbejdets funktioner og på sikkerheden omkring arbejdet.

Fleksibelt optag i vores åbne værksted

Vores lager-kurser foregår i vores åbne værksted med moderne faciliteter, hvor der ofte er flere forskellige kurser i gang på samme tid.

Det betyder, at vi har et fleksibelt optag på alle kurser, og at du fra dag til dag kan tilmelde dig, hvilke fag du ønsker at deltage i ud fra dine kompetencer og behov. Vores fagligt kompetente undervisere står altid klar til at hjælpe dig og give dig en grundig introduktion.

Ved større forespørgsler tilrettelægger vi også gerne undervisningen efter virksomhedens individuelle behov.
Alle kurser varer typisk 1-5 dage.

Arbejdsområder

Der er mange opgaver, der skal løses, når du arbejder med lager og logistik, og ofte vil du benytte it-udstyr og computersystemer for at få styr på sagerne.

Som lager- og logistikarbejder kan du søge arbejde på fremstillingsvirksomheder, lagre i engros- eller detailhandel, terminaler, varehoteller, centrallagre m.fl.

Kurser
Håndtering af farligt gods
Øvrige kurser