Specielle stilladser hold 46

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
40392 - Ergonomi inden for faglærte og ufaglærte job

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig mod personer, der arbejder inden for de jobområder, hvor der tilbydes AMU-uddannelser.

Beskrivelse: Deltageren kan foretage de rigtige disponeringer til at variere arbejdsstillinger i forhold til arbejdsgange og arbejdsfunktioner i eget job, inddrage relevant teknik i forhold til arbejdssituationen samt anvende relevante øvelser til at forebygge skader og opnå øget velvære. Deltagerens handlinger sker på baggrund af viden om konsekvenser af arbejdsbelastninger inden for eget jobområde.
Deltageren kan forebygge forkerte arbejdsstillinger og nedslidning med baggrund i viden om psykiske og fysiske spændingers påvirkning af hinanden.
Deltageren kan indhente information om ergonomi, herunder relevant lovgivning og vejledninger fra f.eks. Arbejdstilsynet og BAR.

Fagnummer: 40392 Ergonomi inden for faglærte og ufaglærte job Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.329,90
43603 - Hængestilladser ophængt i kæder, stål og aluminium

Målgruppe: Kurset henvender sig til personer, der er beskæftiget inden for stilladsområdet.

Beskrivelse: Deltagerne kan medvirke:
Ved udførelse af arbejdsplanlægning.
Ved den omfattende beregning af materiel, der medgår til den enkelte opgave.
Ved planlægning af opgavens praktiske udførelse, inkl. afrigning af stilladset.
Ved opstilling og nedtagning af hængestilladser ophængt i kæder, stål og Aluminium i henhold til opgavebeskrivelser og/eller tegninger.
Ved udførelse af opgaverne under hensyn til statiske, konstruktive og belastningsmæssige forhold, der gælder for opstilling af hængestilladser ophængt i kæder, stål og Aluminium, ved varierende opgaver. - Til at overholde de kvalitets- og sikkerhedskrav, der skal opfyldes ved arbejdets udførelse, samt foretage evaluering af eget arbejde.


Fagnummer: 43603 Hængestilladser ophængt i kæder, stål og aluminium Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.758,50
43540 - Materialekendskab, stillads

Målgruppe: Kurset henvender sig til personer, der er beskæftiget inden for stilladsområdet.

Beskrivelse: Deltagerne kan:
Fortage korrekte samlinger, udbygninger mv., ud fra kendskab til det materiel, der indgår i stilladsopbygning, og dets materialeegenskaber.
Foretage korrekt kassation af defekt grej.
Foretage reparation af det grej, som stilladsmontørerne kan og må reparerer.
Foretage korrekt forankring og understøtning, der kan fastholde og understøtte stilladset og som samtidig minimere skader på blivende bygningskonstruktion ud fra kendskab til bygningsmaterialers fysiske egenskab.
Beregne/ vurdere stabiliteten af stilladsdæk og stilladskonstruktioner ud fra kendskab til bygningsmaterialers vægt.

Fagnummer: 43540 Materialekendskab, stillads Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.512,75
49345 - Opstilling skorsten- og rygningsstillads

Målgruppe: Til medarbejdere, der er beskæftiget inden for stilladsområdet.

Beskrivelse: Deltagerne kan medvirke:
Ved udførelse af arbejdsplanlægning.
Ved den omfattende beregning af materiel, der medgår til den enkelte opgave.
Ved planlægning af opgavens praktiske udførelse, inkl. afrigning af stilladset.
Ved opstilling og nedtagning af skorstens- og rygningsstilladser, stål og alu, samt altanstilladser i henhold til opgavebeskrivelser og/eller tegninger
Ved udførelse af opgaverne under hensyn til statiske, konstruktive og belastningsmæssige forhold, der gælder for opstilling af altanstilladser og skorstens- og rygningsstilladser, stål og alu, samt altanstilladser ved varierende opgaver.
Til at overholde de kvalitets- og sikkerhedskrav, der skal opfyldes ved arbejdets udførelse, samt foretage evaluering af eget arbejde

Fagnummer: 49345 Opstilling skorsten- og rygningsstillads Varighed 4 dage AMU-pris: DKK 832,00 Uden for målgruppe: DKK 3.377,60