Etablering af kørestrømsfundamenter

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48225 - Etablering af kørestrømsfundamenter

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig primært til ufaglærte og specialarbejdere, samt håndværkere, der ønsker at arbejde med anlæg af jernbane. Kurset "Pas på på banen" er en forudsætning for sikkerhedsmæssigt at arbejde på banen.

Beskrivelse: Deltagerne kan på baggrund af kendskab til og skelnen mellem alle typer kørestrømsfundamenter læse og omsætte tekniske tegninger til praktisk udførelse, og kan udføre en prøvegravning, inden der rammes eller bores fundamenter ned. Deltagerne kender metoder for både rammede og stampede pæle, ligesom deltagerne kender normer og regler for placering i forhold til spor, opfyldning, komprimering og registrering. Deltageren er derudover i stand til, ud fra landmålers afsætning, at placere fundamenter korrekt. Således kan deltagerne vende fundamenterne korrekt i henhold til x, y og z vendt. Endelig er deltagerne i stand til på forsvarlig vis at anhugge og håndtere kørestrømsfundamenter, samtidig med at de kan arbejde under de skærpede krav til arbejdsmiljø og miljø, der er ved jernbanen.

Fagnummer: 48225 Etablering af kørestrømsfundamenter Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.651,40