Sikkerhed ved anvendelse af lagerreoler

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
47623 - Sikkerhed ved anvendelse af lagerreoler

Målgruppe: Personer der er beskæftiget - eller ønsker beskæftigelse - inden for lagerområdet.

Beskrivelse: Deltageren kan i forbindelse med arbejdet på lagre og terminaler medvirke til, at anvendelsen af reolsystemer sker på sikkerhedsmæssig forsvarlig måde og i overensstemmelse med leverandørens anvisninger. Deltageren kan i forbindelse hermed vurdere, hvorvidt der skal tilkaldes sagkyndige til vedligeholdelsen eller til udbedringen af eventuelle skader.
Deltageren kan indgå i det daglige samarbejde om arbejdsmiljø med henblik på at medvirke til at udarbejde systemer og rutiner vedrørende sikkerheden i forhold til lagerreoler – herunder rutiner i forhold til hovedeftersyn af reolerne jf. gældende bestemmelser og vejledninger.
Deltageren får kendskab til følgende særlige opmærksomhedspunkter, som har betydning for sikkerheden ved anvendelsen af reolsystemer: Belastning, truckværn, låsestifter, mærkning, pallestop, nedstyrtningssikringer mv.
Deltageren får kendskab til relevante regler, standarder og vejledninger i forhold til anvendelsen af normalt forekommende lagerreoler.

Fagnummer: 47623 Sikkerhed ved anvendelse af lagerreoler Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 128,00 Uden for målgruppe: DKK 819,80