2-komponent vådlakering - operatører

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
46887 - 2-komponent vådlakering - operatører

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig primært mod personer, som arbejder i virksomheder, hvor der udføres industriel overfladebehandling. Det er et krav for deltagelse på kurset, at certifikatkurset "personlig sikkerhed ved arbejde med epoxy og isocyanater" er bestået.

Beskrivelse: Deltageren kan under instruktion klargøre udstyr til brug ved vådlakering med 2-komponte malematerialer. Deltageren kan på baggrund af viden om 2-komponente malematerialers opbygning og anvendelse håndtere disse korrekt i forbindelse med de forskellige processer, som knytter sig til vådlakering af et emne. Deltageren kan under instruktion påføre 2-komponente luft- og ovntørrende malingstyper til en specificeret lagtykkelse. Deltageren kan på baggrund af viden om tørre-hærdeforhold for 2-komponente malingstyper under instruktion tilrettelægge en korrekt tørreproces. Deltageren kan udføre daglig vedligehold og rengøring af sprøjteudstyr til 2-komponente malingstyper.

Fagnummer: 46887 2-komponent vådlakering - operatører Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 4.801,50