Afvanding - Dræn, brønde, faste ledninger

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48220 - Afvanding - Dræn, brønde, faste ledninger

Målgruppe: Uddannelsen henvender sig primært til ufaglærte og specialarbejdere, samt håndværkere, der ønsker at arbejde med anlæg af jernbane. Kurset "Pas på på banen" er en forudsætning for sikkerhedsmæssigt at arbejde på banen.

Beskrivelse: Deltagerne kan samle og nedlægge forskellige brønde, drænrør og faste ledninger med korrekt fald jf. anvisninger på projekttegninger af hensyn til afvanding af arealer til anlæg af jernbane. Deltagerne kan vurdere, om jordbunden er anvendelig til den type rør, der skal nedlægges og kan fylde op omkring rør, brønde og faste ledninger og stampe fyldet, så det overholder kvalitative krav. Deltagerne er desuden i stand til at annullere hele eller dele af et anlæg efter de gældende forskrifter. Endelig kan deltagerne give nødvendige input til kvalitetskontrollen samt arbejde under og overholde de skærpede sikkerhedskrav, der stilles ved jernbanen.

Fagnummer: 48220 Afvanding - Dræn, brønde, faste ledninger Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 384,00 Uden for målgruppe: DKK 2.362,10