Vandige malematerialer - operatører

Hold
21-03-2022
Vandige malematerialer - operatører
5 dage Daghold
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig primært mod personer, som arbejder i virksomheder, hvor der udføres industriel overfladebehandling. Det er et krav for deltagelse på kurset, at certifikatkurset "personlig sikkerhed ved arbejde med epoxy og isocyanater" er bestået.

Beskrivelse: Deltageren kan udføre kontrol af komponentunderlag samt medvirke ved simple forbehandlingsopgaver. Deltageren kan, på baggrund af viden om vandige malingstypers opbygning og anvendelse samt tørre-hærdeforhold, håndtere disse korrekt i forbindelse med de processer, som knytter sig til vådlakering af et emne med vandige malingstyper. Deltageren kan under instruktion klargøre udstyr til vådlakering og under iagttagelse af gældende miljø- og sikkerhedsbestemmelser påføre vandige malingstyper på simple emner til en specificeret lagtykkelse. Deltageren kan under vejledning udføre proces- og slutkontrol af den udførte overfladebehandling. Deltageren kan udføre daglig vedligehold og rengøring af det sprøjteudstyr til vandige malingstyper.

Fagnummer: 46889 Vandige malematerialer - operatører Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 630,00 Uden for målgruppe: DKK 4.313,00
Kursusagent
Modtag en e-mail når der oprettes nye hold på dette kursus!
Kursuspris
AMU:
DKK 630,00
Uden for målgruppe:
DKK 4.313,00