Vandige malematerialer - operatører

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
46889 - Vandige malematerialer - operatører

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig primært mod personer, som arbejder i virksomheder, hvor der udføres industriel overfladebehandling. Det er et krav for deltagelse på kurset, at certifikatkurset "personlig sikkerhed ved arbejde med epoxy og isocyanater" er bestået.

Beskrivelse: Deltageren kan udføre kontrol af komponentunderlag samt medvirke ved simple forbehandlingsopgaver. Deltageren kan, på baggrund af viden om vandige malingstypers opbygning og anvendelse samt tørre-hærdeforhold, håndtere disse korrekt i forbindelse med de processer, som knytter sig til vådlakering af et emne med vandige malingstyper. Deltageren kan under instruktion klargøre udstyr til vådlakering og under iagttagelse af gældende miljø- og sikkerhedsbestemmelser påføre vandige malingstyper på simple emner til en specificeret lagtykkelse. Deltageren kan under vejledning udføre proces- og slutkontrol af den udførte overfladebehandling. Deltageren kan udføre daglig vedligehold og rengøring af det sprøjteudstyr til vandige malingstyper.

Fagnummer: 46889 Vandige malematerialer - operatører Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 4.801,50