Dykker - Undervandssvejsning og højtryksspuling

Hold

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
46855 - Dykker - Undervandssvejsning og højtryksspuling

Målgruppe: Deltagerne skal dokumentere at de er i besiddelse af gyldigt dansk erhvervsdykkercertifikat eller tilsvarende udenlandsk certifikat.Optagelse på arbejdsmarkedsuddannelsen forudsætter også bevis som overfladeforsynet erhvervsdykker op til 30 m.

Beskrivelse: Deltagerne kan planlægge og udføre undervandssvejsning og højtryksspuling under vand med korrekt brug af undervandssvejse-, skære- og højtryksspuleudstyr. Deltagerne kan således foretage undervandsskæring med termisk lanse og hulskæreelektrode, våd undervandssvejsning (PA, PB, PD og PG) med kant- og med stumpsømme og rensning med højtryksspuling. I forbindelse med arbejdet kan deltagerne udarbejde Risk Assesment og APV samt sikre, at der sker korrekt instruktion til hjælpere om sikker udførelse af arbejdet. Arbejdet udføres i henhold til gældende bekendtgørelser om erhvervsdykkerarbejdets sikre udførelse og dykkermateriel.

Fagnummer: 46855 Dykker - Undervandssvejsning og højtryksspuling Varighed 15 dage AMU-pris: DKK 3.120,00 Uden for målgruppe: DKK 23.154,25