Kommunikation, samarbejde og LEAN

Sæt kvalitet og LEAN på dagsordenen

Hos AMU-Vest har vi fokus på den enkelte virksomheds behov. Derfor sætter vi med Kvalitet og LEAN fokus på bl.a. medarbejderudvikling, innovation, teamarbejde og meget mere. Med et AMU-kursus i Kvalitet og LEAN får du således redskaber til at håndtere forandringer i din virksomhed. Og på den måde er AMU-Vest med til at skabe både fleksibilitet, ansvarlighed og ikke mindst samarbejdsevner, som er afgørende, når man ønsker en succesfuld organisationsudvikling.

Få redskaber til mere effektive processer

LEAN handler overordnet om at skabe værdi for kunderne med den mindst mulige indsats. Med et AMU-kursus i Kvalitet og LEAN kan både du og dine medarbejdere således blive rustede til at møde forandringsprocesser på et effektivt grundlag, og I får redskaber, der sørger for, at I bliver ved med at imødekomme ændringer på den bedst mulige måde.

Styrk virksomhedens gode resultater

Få derfor et øget fokus på alt fra LEAN Management og innovation til udvikling og kvalitet og styrk virksomhedens og medarbejderens vækst samt gode resultater. På AMU-Vest skræddersyr vi nemlig LEAN principper og de værktøjer, som giver størst værdi for din virksomhed. Vores kurser tager udgangspunkt i de krav og udfordringer, som I møder i netop jeres virksomhed.

Kurser

LEAN
Konflikthåndtering
Øvrige kurser