Olie, gas og vind

Arbejd sikkert i højden med AMU-Vest

Er du faglært håndværker?
Både Offshore- og Onshorebranchen efterspørger lige nu kompetente medarbejdere, der formår at beherske sikkerheden, når der arbejdes i højden.
 
Tag en efteruddannelse hos AMU-Vest og bliv godt klædt på til at arbejde sikkert i højden. Vi tilbyder en række kurser der er skræddersyede til olie-, gas- og vindindustrien.

Hvilken vej skal du gå?

Hos AMU Vest udbyder vi en bred palette af sikkerhedskurser inden for olie, gas og vind industrien. Derudover udbyder vi også nogle af de vigtigste sikkerhedskurser for, at kunne arbejde i højden i bygge branchen. 
Læs her om de forskelige kurser inden for brancherne. 
 

Vindindustrien

  • GWO Basic Safety Training
  • GWO Advanced Rescue Training

Med Basic Safety Training får du en grundlæggende viden om højderedning.
Med Advanced Rescue Training, får du viden og kompetencer om redning ud fra svært tilgængelige steder både oppe og nede i vindmøllen. Læs mere om vores GWO kurser under fanen GWO.

Olie, gas industrien

  • GWO Working at Heights
  • IRATA Rope Access

Med GWO Working at Heights får du grundlæggende viden om sikkerhedsudstyr, PPE og PFPE.

Med IRATA Rope Access får du viden rebteknikker og sikker klatring på vindmøller, offshore rigs, broer eller høje bygninger.

AMU-Vest er en af de få steder i Danmark som er certificeret til både level 1, 2 og 3 efter IRATA-standarden. Inkluderet i vores pakker får du også sikkerhedskurser inden for arbejdsmiljø, brand, Sea Survival og et certifikat varmt arbejde. Læs mere om kurserne under GWO og Rope Access. 

Generel sikkerhed i højden

  • Anvendelse af faldsikringsudstyr
  • Evakuering og redning i højden indenfor byggeri og montage
Som udgangspunkt skal alt arbejde tilrettelægges sådan, at fald til lavere niveau forhindres. Der skal etableres foranstaltninger, der umuliggør fald. Faldsikringsudstyr er et personligt værnemiddel, der beskytter mod nedstyrtning eller dæmper og stopper et fald. 

Virkelighedstro træning

AMU-Vest tilbyder faciliteter, som omfatter en stor højderedningshal og udendørs vindmølle.

Her udfører vi højderedning, IRATA og Advanced Rescue Training. Til praktisk træning benytter vi vores ’mock-up’, der er en efterligning af de smalle og trange rum, der findes i en vindmølle.

Begge steder giver en virkelighedstro træning til kurserne, Basic Safety Training og Advanced Rescue Training.

Dygtige instruktører

Vores instruktører har stor erfaring med at arbejde i højden. Du får derfor, med et kursus hos AMU-Vest, altid et forløb med fokus på sikkerhed.

Kurser
Faldsikring & højderedning
Øvrige kurser
Hent en brochure her!