Rengøring og hygiejne

Til dig der er eller ønsker at blive beskæftiget inden for rengørings- og serviceområdet

Efterspørgslen på kvalificerede rengøringsmedarbejdere er stor. Derfor kan du hos AMU-Vest tage et relevant rengørings kursus eller en rengørings uddannelse og få opgraderet dine kompetencer og jobmuligheder som rengøringsmedarbejder.

Hos AMU-Vest udbyder vi nemlig et bredt kursussortiment målrettet medarbejdere og fremtidige medarbejdere inden for rengørings- og serviceområdet. Kurserne henvender sig derfor både til dig, der er erfaren inden for området og til ufaglærte, der gerne vil ind i branchen hos private såvel som offentlige virksomheder. Det kan fx være skoler, kontorer, ældrecentre, hospitaler, hoteller og fødevarevirksomheder.

Med et AMU-kursus eller en AMU-uddannelse inden for rengøring og hygiejne lærer du om den nyeste viden på området. Og har du bare brug for et kort kursus i rengøring, hygiejne, ergonomi og kommunikation, så kan vores rengøringspakke være noget for dig.

Vi udbyder desuden almen fødevarehygiejne.

Er du interesseret i at blive rengøringstekniker eller hospitalsserviceassistent, udbyder vi også en erhvervsuddannelse hertil. Her har du mulighed for at tage første trin og blive rengøringstekniker eller med hele uddannelsen specialisere dig som hospitalsserviceassistent eller virksomhedsserviceassistent.

Stå stærkt med en erhvervsuddannelse i rengøring og hygiejne

Med en rengøringsteknikeruddannelse eller hospitalsserviceassistentuddannelse kan du arbejde med professionel rengøring, hygiejne og service.
 
Du arbejder selvstændigt og tilpasser dig nye arbejdssteder samt opgaver. En vigtig del af arbejdet handler om at yde god service til andre mennesker, og derfor kender du til  kvalitetssikring og arbejdsplaner.
 
Under uddannelsen lærer du om rengøringsteknikker, hygiejne og miljøforhold, og om hvordan du plejer og vedligeholder forskellige materialer.
 

  Undervisere med relevant erfaring

  Vores undervisere hos AMU-Vest har alle relevant praktisk erfaring og er klar til at undervise dig i rengøring, hygiejne, service og kommunikation på det niveau, som stemmer overens med dine behov. 

  Alt undervisning foregår i tidssvarende og moderne undervisningsmiljøer.

  Kurser

  Rengøring & hospitalsservice (EUD)
  Rengøring & hygiejne
  Øvrige kurser
  Hent en brochure her!