Rengøringskurser

Tag kurser i daglig erhvervsrengøring

På AMU-Vest tilbyder vi en række kurser i daglig erhvervsrengøring. Du kan tage dem enkeltvis eller som en del af en pakke. Her får du nye kompetencer til den daglige rengøring, som er baseret på en nøje tilrettelagt og detaljeret rengøringsplan. Du får indsigt i de korrekte valg af rengøringsmidler, deres blandingsforhold samt, hvornår det er mest effektivt at benytte dem. I den forbindelse får du også en grundig gennemgang i, hvilke miljøregler, der gør sig gældende for din situation, og hvorledes du skal håndtere det. På kurserne er der også et stort fokus på at bruge sin krop ergonomisk korrekt i arbejdet. På kurserne lærer du også om god service og kommunikation med kunder og kolleger. 

Tag et hygiejnekursus målrettet fødevarer eller hospitaler

Hos AMU-Vest tilbyder vi tre forskellige kurser inden for hygiejne: 

1) Fødevarehygiejne

2) Hospitalshygiejne 

3) Hygiejne på skoler og institutioner

Her lærer deltageren at gøre rent på en hygiejnisk korrekt måde i forhold til både almindelige opgaver samt specielle opgaver. På kurset i hospitalshygiejne lærer man at håndtere affald og vasketøj efter gældende retningslinjer, og om hvordan smittespredning minimeres.

Kurset for fødevarehygiejne er rettet mod medarbejdere beskæftiget med fremstilling af fødevarer til salg.Deltageren kan efter kurset anvende principper om egenkontrol og risikoanalyse samt påpege kritiske punkter. Dette kursus tilbydes også tosprogede, som 5-dages kursus.

Hent en brochure her!