Stillads

Kom sikkert rundt i højden

Hos AMU-Vest er vi landets største udbyder af kurser inden for stillads. Vi har derfor kurser, der egner sig til alle typer af stilladsmontage designet til dig, hvad enten du er eller gerne vil være beskæftiget inden for onshore- eller offshore branchen.

Du kan vælge at tage et enkelt kursus eller sammensætte dit eget forløb (her skal du dog vær obs på modulopbygning). Vi udbyder også den 2-årige stilladsmontør uddannelse på kontrakt samt kursuspakker specielt designet til offshore og onshore.

Vi tilbyder følgende uddannelser, kursuspakker og kurser:

  • Kursuspakke til Stillads offshore - med varighed mellem 4-9 uger
  • Kursuspakke til Stillads onshore - med varighed mellem 3-6 uger
  • Stilladsmontør uddannelsen - med varighed af 2 år
  • En lang række enkeltstående kurser
Se yderligere information i de underliggende kategorier i venstre side.

Arbejdet som stilladsarbejder

Du skal kunne lide at arbejde udenfor året rundt, oppe i højden og i små hold - ikke alle er derfor af den rette støbning. Du arbejder med opsætning, ændring eller nedtagning af stilladser eller andre former for stilladsarbejde. Det kan være på en byggeplads, på et anlæg eller offshore, f.eks. på en boreplatform. Ved et arbejde af denne type, er det særdeles vigtigt, at der tages de rette sikkerhedsforanstaltninger.

På vores AMU-kurser lærer du at bruge de rette teknikker og sikkerhedsforanstaltninger. Og derfor kan vi hjælpe både virksomheder og privatpersoner med at blive opkvalificerede inden for stillads med et stilladskursus, der sikrer et sikkert arbejde i højden.

Fremtidsmulighederne er særdeles gode. Ledigheden varierer dog en del, men den er mindst i sommerperioden. Lønnen ligger på et stabilt niveau på ca. DKK 40.000 før skat, og det er både, hvad angår en stilladsopstiller og en stilladsarbejder i privat regi.

Virkelighedstro faciliteter og kompetente undervisere

AMU-Vest råder over en række velkvalificerede undervisere, der er højt specialiserede inden for hver deres felt. Der er derfor altid et stort fokus på sikkerheden og på den enkelte kursist, så det sikres, at du kommer bedst muligt gennem dit kursusforløb.

Som landets største udbyder af stilladskurser har vi virkelighedstro faciliteter. De består af to facade-attrapper, en platform til hængestillads og en hal til rulle- og bukkestillads. Med et AMU-kursus inden for stillads bliver du således klædt på til at bygge stilladser efter de højeste, sikkerhedsmæssige standarder.

Kurser

Offshore
Onshore
Stilladsmontør
Hent en brochure her!