Varebil

Bliv varebilschauffør på blot 3 dage

Vil du køre varebil? Dette er kurset for dig som er ny eller uerfaren varebilschauffør med mindre end 2 års erfaring.

Med en 3 dages varebil uddannelse, kvalificerer du dig til at køre varebil med op til 3.500 kg. med stykgods over 11 kg.

Som varebilschauffør kan du blive ansat i et distributionsfirma, eller starte op som selvstændig. Der er lige nu stor vækst i nethandlen i Danmark, hvilket betyder en stor stigning i pakkepost. Muligheden for at få arbejde som selvstændig varebilschauffør er derfor gode.

Er du opmærksom på den nye lov for varebilschauffører?

Pr. 1. juli 2019 vil varebiler med en tilladt totalvægt på over 2.000 kg til og med 3.500 kg, som fragter gods med en samlet vægt på over 11 kg pr. stykgods, omfattet af godskørselsloven. Det indebærer, at der stilles krav til både varebilsvognmænd og varebilschauffører.

Hvilke krav, der gælder for dig, afhænger af, om du kører firmakørsel eller godskørsel for fremmed regning i varebil.

Hvis du er ny i branchen, skal du have et 3-dages kursus, hvis du har erfaring, kan du nøjes med 2 dage. Supplér eventuelt med et ADR-kursus, så du også kan køre med farligt gods.

Husk din efteruddannelse!

Uddannelsesbeviset for varebilschauffører gælder i 5 år. Herefter skal du på et lovpligtigt 2 dages efteruddannelses kursus. 

Så er det tid til, at du skal på efteruddannelse? Tilmeld dig her og få to spændende og lærerige dage.

Uddannelsen er for dig, der er erfaren varebil chauffør med over to års erfaring inden for de seneste 10 år. Uddannelsen sikrer dig, at du er opdateret på den nyeste lovgivning og viden inden for feltet.

Kurser

Hent en brochure her!