It-kurser

Job i standardisering og informationssøgning

Lær at beherske alt fra e-mail og design til præsentationer og regneark med it og lagerkurser hos AMU-Vest.

Oplever du, at du eller din medarbejder har behov for at få finjusteret de basale kompetencer inden for it, så har AMU-Vest det helt rette kursus. Med et AMU-kursus bliver du fortrolig i arbejdet med en pc og får kendskab til de mest anvendte programmer, værktøjer og redskaber inden for it.

Bred pallette af kurser

Vi udbyder et stort antal AMU-kurser inden for it, hvor du kan arbejde med emner som e-mail, tekstbehandling, regneark og informationssøgning samt præsentation, design og standardisering.

Som eksempler kan det nævnes, at e-mail skal kunne beherskes i de fleste arbejdsfunktioner, så der er sikret en gensidig kommunikationskanal, mens regneark til f.eks. økonomistyring også giver gode muligheder for arbejdsfunktioner inden for kvalitetsstyring og logistik.

Har du behov for at kunne redigere billeder eller lære 10-fingersystemet, har vi også kurser, som opkvalificerer dig inden for det. Billede redigering er især relevant at beherske, når der arbejdes med salg af varer, mens 10-fingersystemet sikrer effektivitet inden for alt it-arbejde. Med en it uddannelse eller et it-kursus fra AMU-Vest giver du således dig selv bedre jobmuligheder.

Fleksibelt optag i åbent værksted

Vores it-kurser foregår i vores åbne værksted med moderne faciliteter, hvor der ofte er flere forskellige kurser i gang på samme tid. Det betyder, at vi har et fleksibelt optag på alle kurser, og at du fra dag til dag kan tilmelde dig, hvilke fag du ønsker at deltage i ud fra dine kompetencer og behov.

Vores undervisere står altid klar til at hjælpe dig og give dig en grundig introduktion. Ved større forespørgsler tilrettelægger vi også gerne undervisningen efter virksomhedens individuelle behov.

Kurserne varer typisk 1-5 dage. 

Undervisningen

Når du deltager i det Åbne Læringscenter skal du være indstillet på, at du skal arbejde selvstændigt og tage et medansvar for egen læring. Der vil ikke være fælles gennemgang i undervisningen. Underviseren fungerer som vejleder.

I samarbejde med dig tilrettelægger vi et kursusforløb, der tager udgangspunkt i dine forudsætninger og ønsker. Kurserne kan lægges i sammehæng eller spredes over flere uger afhængig af, hvad der passer dig bedst. Antal kurser og dage aftales inden kursusstart. Du arbejder med selvinstruerende materialer og mange opgaver, men har altid en underviser på sidelinjen.

Billedredigering
Håndtering af PC, data og E-mail
Jobsøgning
Præsentation & layout
Standardisering
Tekstbehandling & grafik
Øvrige kurser